Zásady cookies EU

Tyto Zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 8. 12. 2021 a vztahují se na občany a osoby s trvalým bydlištěm v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky http://www.umelecvdomacnosti.cz (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Analytické soubory cookies

Analytické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Pomocí těchto analytických souborů cookies získáme informace o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání analytických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

5.4 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

 

Complianz

Využití

Používáme Complianz pro cookie consent management. Čtěte více 

Sdílení dat

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami. Další informace naleznete v Complianz-Zásady ochrany osobních údajů.

Název: cmplz_functional

Expirace: 365 dní

Funckce:

Statistics (anonymous)

 

Elementor

Využití

Používáme Elementor pro content creation. Čtěte více

Sdílení dat

Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

Statistics (anonymous).

Název: elementor

Expirace: persistent

Funkce: Store performed actions on the website

 

Google Analytics

Využití

Používáme Google Analytics pro website statistics. Čtěte více

Sdílení dat

Další informace naleznete v Google Analytics-Zásady ochrany osobních údajů.

Statistics

Název: _gid

Expirace: 1 den

Funkce: Store and count pageviews

—————————————————————————–

Název: _ga_*

Expirace: 1 rok

Funkce: Store and count pageviews

———————————————————————————-

Název: _ga

Expirace: 2 roky

Funkce: Store and count pageviews

———————————————————————————–

Marketing/Tracking

Název: _gat_gtag_UA_*_1

Expirace: 1 hodina

Funkce: Store and track conversions

Youtube

Využití

Používáme YouTube pro video display. Čtěte více

Sdílení dat

Další informace naleznete v YouTube-Zásady ochrany osobních údajů.

Marketing/Tracking

Název: GPS

Expirace: session

Funkce: Store location data

—————————————————————-

Název: YSC

Expirace: session

Funkce: Store and track interaction

—————————————————————

Název: PREF

Expirace: 8 měsíců

Funkce: Store user preferences


Functional

Název: VISITOR_INFO1_LIVE

Expirace: 6 months

Funkce: Provide bandwidth estimations, Marketing/Tracking, Functional


Facebook

Využití

Používáme Facebook pro display of recent social posts and/or social share buttons. Čtěte více

Sdílení dat

Další informace naleznete v Facebook-Zásady ochrany osobních údajů.

Marketing/Tracking

Název: _fbc

Expirace: 2 roky

Funkce: Store last visit


Název: fbm*

Expirace: 1 rok

Funkce: Store account details


Název: xs

Expirace: 3 měsíce

Funkce: Store a unique session ID


Název: fr

Expirace: 3 měsíce

Funkce: Provide ad delivery or retargeting


Název: act

Expirace: 90 dní

Funkce: Store logged in users


Název: _fbp

Expirace: 3 měsíce

Funkce: Store and track visits across websites


Název: datr

Expirace: 2 roky

Funkce: Provide fraud prevention


Název: c_user

Expirace: 30 dní

Funkce: Store a unique user ID


Název: sb

Expirace: 2 roky

Funkce: Store browser details

——————————————————————————————————————

Název: *_fbm_

Expirace: 1 rok

Funkce: Store account details


Functional

Název: wd

Expirace: 1 týden

Funkce: Read screen resolution


Název: csm

Expirace: 90 dní

Funkce: Provide fraud prevention


Název: actppresence

Expirace: session

Funkce: tore and track if the browser tab is active


Ostatní

Využití

Sdílení dat

Sdílení údajů čeká na zjištění.

Účel čekající na zjištění

Název: cmplz_statistics-anonymous

Expirace: 365 dní

Funkce:


Název: WP_DATA_USER_1

Expirace:

Funkce:


Název: e_globals

Expirace:

Funkce:


Název: cmplz_choice

Expirace: 365 dnů

Funkce:


Název: cmplz_policy_id

Expirace: 365 dnů

Funkce:


Název: cmplz_marketing

Expirace: 365 dnů

Funkce:


Název: cmplz_preferences

Expirace: 365 dnů

Funkce:


Název: cmplz_statistics

Expirace: 365 dnů

Funkce:


Název: cmplz_consent_status

Expirace: 365 dnů

Funkce:


 

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Jen to, co jsem si vybral/a“, souhlasíte s používáním kategorií souborů cookies a pluginů, které jste vybrali v rozbalovací nabídce, jak je popsáno v tomto prohlášení o souborech cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

 

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

 

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Podívejte se prosím na kontaktní údaje ve spodní části tohoto prohlášení o cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Eliška Neužilová Kovalská DiS, (IČ 07292490)

Křemenice 30, 26401 Sedlčany

Web: http://www.umelecvdomacnosti.cz/
E-mail: eliska@umelecvdomacnosti.cz

Tyto zásady cookies byly synchronizovány s cookiedatabase.org dne 18. 12. 20221